Mandagstip: Tal med nogen andre end de sædvanlige

Mandagstip

Hvis du er som mennesker er flest, så er din hverdag fuld af vaner. Hvis vi ikke tænker over det, ender vi med at gøre alting på samme måde altid. Eksempelvis ender vi ofte med at snakke med de samme mennesker på arbejdet hver dag.

Det er lidt synd, for der er sikkert mange andre fantastiske mennesker på din arbejdsplads, og hvis du kan bygge relationer til flere af dem, så giver det masser af arbejdsglæde for dig OG for dem.

Det skal du gøre noget ved i denne uge, hvor din mission er at snakke med nogen du ikke normalt taler så meget med. Det kan være en kollega fra en anden afdeling, det kan være portvagten, receptionisten eller andre.

Hvis du har fået en ny kollega for nylig, kan det også være ham eller hende. Tag en snak med den person, og lær vedkommende lidt bedre at kende og få skabt lidt flere relationer på arbejdet.

Vores mandagstips er enkle, nemme og sjove ting du kan gøre for at øge din og andres arbejdsglæde, og starte ugen på allerbedste vis. Noget man kan gøre på højest 5 minutter. Når du prøver det, skriv en kommentar og lad os vide hvordan det gik. Se alle vores mandagstips her eller køb bogen 52 Glade Mandage i Arbejdsglædeshoppen.

Skrevet af Patricia

Patricia spreder arbejdsglæde 'backstage' og holder styr på de administrative opgaver i Arbejdsglæde nu.

Skriv en kommentar