Richard Branson om at fejre sine fejl – og aprilsnar

Hvis du læser med her jævnligt, kommer det ikke som en overraskelse at vi er store tilhængere af at fejre sine fejl. Ikke fordi fejlene i sig selv er det gode, men den læring vi får af begå fejlene er utrolig værdifuld – især hvis den deles og alle i virksomheden dermed bliver klogere på den front.

Richard Branson har skrevet en længere historie på Linkedin hvor han ser tilbage på en af de fejl han har begået – og det involverer også en ret fantastisk aprilsnar.

How My Elaborate Plans Backfired and Landed Me in Jail.
April 1st is one of my favourite days of the year. I love seeing what hilarious ideas everyone comes up with to fool people. While I would never admit to doing an April Fool myself, there have been certain projects that others suggested may have been fortuitously timed for release at the start of April. Ones that come to mind include Virgle, our partnership with Google to go to Mars, and Virgin Volcanic, our project to explore the world’s volcanoes.

Din mening

Det er menneskeligt at fejle. Men hvordan håndterer din arbejdsplads fejl? Bliver fejlene fejret eller gemt under gulvtæppet. Og har du en fantastisk aprilsnar du bare MÅ dele?

Relaterede artikler:

Skrevet af Patricia

Patricia spreder arbejdsglæde 'backstage' og holder styr på de administrative opgaver i Arbejdsglæde nu.

Skriv en kommentar