Billetsalg til Arbejdsglæde Live! 2015 er nu åbent.

ArbejdsglædeLive2015_logo_regtangulær.001Så er billetsalget til vores spændende konference om arbejdsglæde åbent – og det bliver igen i år et helt fantastisk inspirerende program. Blandt talerne kan vi nævne Thyra Frank (tidligere plejehjemsleder – nu folketingspolitiker), Richard Sheridan (direktør og stifter af amerikanske Menlo Innovation og forfatter af bogen Joy Inc) og vinder af HR prisen 2014 CEO Søren Lockwood fra SEB Pension. Du får også den nyeste forskning om arbejdsglæde fra bl.a. Institut for Lykkeforskning, og vi får besøg fra Toyota i Gøteborg som vil fortælle om deres store succes med 30 timers arbejdsuge.

Dagens konferencier er i år Mikael Kamber, som de fleste af os kender som en dygtig, engageret og ikke mindst glad journalist og nyhedsvært på TV2. Mikael har også skrevet bogen ‘Vi er bedst når vi er glade’ og har en enorm baggrundsviden om dagens tema – arbejdsglæde.

På dagen får du den nyeste viden og teori om arbejdsglæde, men naturligvis også en masse konkrete redskaber der er lige til at tage med tilbage til din arbejdsplads. Der kommer talere fra 4 forskellige lande og der er både præsentation af den nyeste forskning og konkrete ideer fra mange forskellige slags arbejdspladser som allerede HAR skabt succes og resultater ved bl.a. at fokusere på arbejdsglæde.

Der er plads til 350 deltagere på Arbejdsglæde Live! 2015, og billetterne sælges efter “først til mølle” princippet. Mange arbejdspladser, har brug for mere arbejdsglæde, men har ikke de store budgetter, så til Arbejdsglæde Live! 2015 sætter du selv prisen. Hvad kan din arbejdsplads betale pr. billet? Du har følgende muligheder: 3.500, 3.000, 2.500, 2.000, 1.500 eller 1.000 kr. pr. billet. Hvad er dagen værd for jer og hvor meget kan I betale?

[button color=”#ffffff” background=”#EE7501″ size=”large” src=”https://arbejdsglaedenu.dk/events/konference-om-arbejdsglaede-2015/program-og-talere/”]Program og Talere[/button] [button color=”#ffffff” background=”#EE7501″ size=”large” src=”http://www.arbejdsglaedeshoppen.dk/diverse/billetter-til-arbejdsglaede-live-2015.html”]Køb billetter her[/button]

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

Skriv en kommentar