52 glade mandage nu som onlinekursus

Som noget ganske nyt introducerer vi nu et online-kursus i samarbejde med saxo.com baseret på 52 glade mandage.

Du kender sikkert allerede vores mandagstips, som er små indlæg på bloggen med inspiration og tips til hvad du kan gøre for arbejdsglæden. Alexander har skrevet bogen 52 glade mandage, for dig der gerne vil gøre noget for din og dine kollegers arbejdsglæde. Med 52 ideer til at skabe arbejdsglæde, har du inspiration til en masse tiltag, som du kan bruge hen over det næste år på jobbet – Èn om ugen hver mandag.

Gå direkte til online-kurset på saxo.com

Inden du beslutter dig for om det er noget for dig, har du mulighed for at få en gratis smagsprøve på nogle af videoerne for at se om sådan et online-kursus er noget for dig. Og så skader det jo ikke at vi har en rigtig god introduktionspris på kurset ugen ud. :o)

Hvis du er typen der foretrækker at læse selv, kan du også købe bogen i pdf-format i bl.a. Arbejdsglædeshoppen.

Skrevet af Patricia

Patricia spreder arbejdsglæde 'backstage' og holder styr på de administrative opgaver i Arbejdsglæde nu.

Skriv en kommentar