Sommerens grimmeste souvenir-konkurrence

For et stykke tid siden fik vi post fra Tina, der var en af vinderne i dette års DM i out of office. Hun fortalte om…., nej, det er nemmere hvis du selv læser hendes hilsen :o)

Sommerens grimmeste souvenier-konkurrence - foto 3

Som ny kollega var en af de ting, jeg først undrede mig over, en fin samling af meget farvestrålende ”vippedyr” med musik i, som stod ude i mellemgangen mellem kontorerne i Hjørring Kommunes arbejdsmarkedsforvaltning, hvor jeg blev ansat i foråret. For hvad lavede de muntre gutter mellem alle de støvede (!) papirbunker, som ellers fyldte godt i afdelingen?

Efter en større mængde provokation (sorry, chef og andre, som følte sig truffet) fik vi ryddet op og ud i papirbunkerne (20 sække med papir og det løse blev det til), så der var plads til lidt mere sjov og spas.

Her var det så, jeg kom til at tænke på en konkurrence, vi havde haft på en arbejdsplads, hvor jeg tidligere var ansat: at udfordre kollegerne til at finde sommerens grønneste souvenir. Da den idé jo ligesom VAR brugt (jeg er ikke så god til gentagelser), måtte jeg finde på en ny: sommerens grimmeste souvenir.

Konkurrencen blev meldt ud før ferien – og nogle tog den mere til sig end andre. Idéen førte blandt andet til, at en kollega – en munter nordmand iblandt os – venligst udlånte sin elskede Amagerhylde til os, så vi havde et sted at vise de flotte souvenirs frem.

Resultatet efter ferien ses her – og da først Amagerhylden var i hus, var der ikke langt til at finde på at hænge den op i chefens kontor på et ledigt søm, så han kunne se, hvor meget vi havde savnet ham i sommerferien ;-).

Sommerens grimmeste souvenier-konkurrence - foto 4

 

Chefen var så knap så begejstret over, at hans reoler, hvor de støvede bunker tidligere havde ”boet”, nu var blevet indtaget af denne friske fyr. Kun øllen var han vist interesseret i at beholde ;-).

Vinderen af konkurrencen blev fundet ved en hemmelig afstemning ved første afdelingsmøde efter sommerferien. And the winner is: et spansk dødningehoved mellem blå delfiner og et termometer.

Sommerens grimmeste souvenier-konkurrence - foto 1

Præmien var en trægrydeske med tukanhåndtag hjembragt fra Brasilien. Den er efter vinderens udsagn så grim, at han overvejer at tilbyde den som ”vandrepokal”, for der er jo altid efterårsferien som anledning til at udskrive en ny konkurrence :-) Sommerens grimmeste souvenier-konkurrence - foto

Spørgsmålet er så bare, om vi må have fat i endnu en Amagerhylde til at holde styr på næste etape af konkurrencen? Og husk: arbejdsglæde smitter.

De bedste ønsker om en sjovere arbejdsdag fra
Tina da Silva & hendes tossede kolleger i Hjørring Kommune

Skrevet af Patricia

Patricia spreder arbejdsglæde 'backstage' og holder styr på de administrative opgaver i Arbejdsglæde nu.

Skriv en kommentar