Mandagstip: Find en ting du kan holde op med at gøre

Mandagstip

Langt de fleste af vores mandagstips handler om ting du kan gøre for at skabe arbejdsglæde. Men denne gang vender vi den om: Hvad er en ting du kan holde op med at gøre på jobbet?

Det kunne være du har en eller anden uvane? Er der noget du plejer at gøre som irriterer dig eller andre? Find sådan en ting, og lad være med at gøre det i denne uge. Hvis det virker, kan du jo holde helt op med at gøre det.

Har du svært ved at finde noget du plejer at gøre som irriterer dig, kan du spørge en god kollega om han har lagt mærke til en ting du gør, han godt kunne undvære. Ofte kan det være små vaner vi knap nok selv lægger mærke til at vi gør.

Vores mandagstips er enkle, nemme og sjove ting du kan gøre for at øge din og andres arbejdsglæde, og starte ugen på allerbedste vis. Noget man kan gøre på højest 5 minutter. Når du prøver det, skriv en kommentar og lad os vide hvordan det gik. Se alle vores mandagstips her.

Udgivet
Kategoriseret som Mandagstips

Skrevet af Patricia

Patricia spreder arbejdsglæde 'backstage' og holder styr på de administrative opgaver i Arbejdsglæde nu.

Skriv en kommentar