Mandagstip: Husk 3 gode ting fra arbejdsdagen

Når vi fokuserer på de gode ting der sker for os, bliver vi gladere og mere taknemmelige. Forsøg inden for positiv psykologi har vist, at et bevidst fokus på dagens gode oplevelser kan gøre mennesker målbart gladere!

Derfor vil denne uges mandagstip hjælpe dig med, ikke kun at huske de negative oplevelser fra dagen, men også de positive. Øvelsen går ud på at du inden du går hjem fra arbejde, skriver 3 gode oplevelser fra dagen ned. Det kan være små eller store ting, bare noget der gjorde dig glad. Selvom det i starten måske er svært for dig, er det vigtigt at du finder 3 ting. Det hjælper dig til, bedre at se de positive oplevelser der er hver dag og træner dig til at tænke mere positivt. Undersøgelser viser at hvis du gør dette i 2 uger, er du målbart gladere i de 3 efterfølgende måneder.

Rigtig god fornøjelse!

Vores mandagstips er enkle, nemme og sjove ting du kan gøre for at øge din og andres arbejdsglæde, og starte ugen på allerbedste vis. Noget man kan gøre på højest 5 minutter. Når du prøver det, skriv en kommentar og lad os vide hvordan det gik. Se alle vores mandagstips her.

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

Skriv en kommentar