God arbejdslyst!

God ArbejdslystGod arbejdslyst er en fantastisk  udtryk som vi ofte bruger her i Danmark. Det er  ikke et udtryk de kender i resten af verden, ligesom ordet ‘arbejdsglæde’ kun bruges i Skandinavien. Her ønsker vi ikke kun hinanden en god dag, men også god arbejdslyst :-)

Krifa har besluttet at hjælpe med at sprede den gode arbejdslyst endnu mere, og har derfor startet kampagnen Giv God Arbejdslyst. Den støtter projekter, der har fokus på at gøre en forskel for andre. Hvad går kampagnen ud på?

Giv God Arbejdslyst udlodder hver måned  15.000 kr. til et godt projekt. Det du skal gøre er at indsende en video, der fortæller hvordan du vil skabe arbejdslyst for andre. Måske kender du nogen der har brug for hjælp eller måske vil du blot overraske nogen positivt. Det vigtigste er, at det er et initiativ, der sigter mod at gøre en positiv forskel for andre end dig selv.

Og husk – selv små ting kan have stor effekt. Videoen kommer på Giv God Arbejdslyst hjemmeside hvor alle kan stemme på deres favoritvideo. Den video med flest stemmer vinder de 15.000 kr. Læs mere her

Ja – og så rigtig god arbejdslyst med at lave videoen ;-)

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

Skriv en kommentar