Stjæl min titel

Kjell og Arlette CHO

 

Jeg vil introducere dig en af  vores rigtig gode samarbejdspartnere, Kjell. Vi har gennem flere år haft Porsgrunn Kommune i Norge som kunde og vi har et super samarbejde med dem. Vi har gennem alle årene haft fornøjelsen af Kjell Meen som kontaktperson. Billedet er taget da jeg for nylig var i Norge for at lave en workshop for en gruppe ledere (det er Kjell og mig på billedet).

Kjell har forstået det med arbejdsglæden og spreder ved sin blotte tilstedeværelse arbejdsglæde. Men hvis arbejdsglæden skal fastholdes på længere sigt, kræver det at der konstant holdes fokus. Og det har han gjort! Kjell har løbende brugt meget tid på at arbejde med arbejdsglæden og har set effekten af arbejdet med arbejdsglæde. Han siger bl.a. at det har direkte effekt på produktiviteten, trivsel, sundhed og velvære, og at han har været specielt glad for vores råd om at fokusere på resultater og relationer.

Endelig har Kjell besluttet sig for (offentligt) at vise alle at han mener det med arbejdsglæden alvorligt og har givet sig selv endnu en titel :o) Han var i forvejen leder i Personale- og Organisationsudvikling, og nu er han også Chief Happiness Officer. Der står nu følgende i hans emailsignatur:

Med vennlig hilsen
Kjell Meen
Chief Happines offiser
Personal- og organisasjonsutvikling (PoU)

Vi vil opfordre til at du også stjæler vores titel Chief Happiness Officer – men det forpligter naturligvis ;-) Tør du?

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

Skriv en kommentar