Mandagstip: Hjælp nogen

I denne uge er din mission at give nogen på jobbet en hånd. Du kan tilbyde din hjælp til en kollega fra din afdeling, en kunde/klient/borger eller nogen helt andre.

Det er vanvittig vigtigt at vi har tid og overskud til at hjælpe hinanden, og i en travl arbejdsdag, kan det være svært at finde energien til det. Derfor skal du gå foran og give nogen et nap med. Dels kan du gøre en anden person helt vildt glad ved at hjælpe dem, men du kan også selv få arbejdsglæde fordi du glæder andre.

Så – hvem vil du hjælpe i denne uge?

Vores mandagstips er enkle, nemme og sjove ting du kan gøre for at øge din og andres arbejdsglæde, og starte ugen på allerbedste vis. Noget man kan gøre på højest 5 minutter. Når du prøver det, skriv en kommentar og lad os vide hvordan det gik.
Se alle vores mandagstips her.

Skrevet af Patricia

Patricia spreder arbejdsglæde 'backstage' og holder styr på de administrative opgaver i Arbejdsglæde nu.

Skriv en kommentar