Arbejdsglæde Live! – ekstra billetter

Arbejdsglæde Live 2013Vi har prøvet noget helt nyt på dette års konference om arbejdsglæde – vi har solgt billetterne efter princippet – betal hvad du kan (og ja, vi ved godt det lyder lidt underligt). Der er mange arbejdspladser derude, som har brug for arbejdsglæde, men som ikke har råd til at sende deres ansatte på dyre konferencer. Derfor har vi lavet det som et forsøg, at I selv sætter prisen alt efter hvad jeres virksomhed har råd til at betale.

Og det har været en succes! Alle 300 billetter er solgt, hvilket er helt fantastisk!!! Vi har talt med Marketenderiet, hvor konferencen afholdes, og vi har heldigvis mulighed for at sælge 50 ekstra pladser :o) Så hvis du endnu ikke har sikret dig billetter til Arbejdsglæde Live! 2013 skal du skynde dig – der er max plads til 350.

Billetter bestilles her :o)

 

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

2 kommentarer

  1. Tak for din kommentar Maria N. Vi har netop tjekket alle links og de virker. Håber du har mod på at prøve igen :o)

Skriv en kommentar