Glæd andre med lidt hjælp fra os

Vi er vilde med at gøre andre glade, og vi er også i gavehumør. Derfor har vi besluttet at forære nogle af vores små “Tak for din arbejdsglæde” kort væk til dig. Vi har lavet kortene fordi vi gerne vil værdsætte de mennesker der smitter os med deres arbejdsglæde. Uanset om det er buschaufføren, postekspedienten eller kollegaen i den anden afdeling.

Tak for din arbejdsglæde - kort
Vi sælger normalt kortene i Arbejdsglædeshoppen, men vi vil gerne forære dig en kuvertfuld kort, så du kan værdsætte alle de arbejdsglade omkring dig. Det koster dig ikke noget. Vi er glade for at vide, at en masse arbejdsglade mennesker snart får en lille anerkendelse. Det er også en god oplevelse at gøre andre glade, så hvis du vil dele din historie med os, må du meget gerne skrive en kommentar, eller måske skrive til os på facebook.

Hvad skal du gøre for at få kortene? Det er ganske enkelt – udfyld denne lille formular:

Vi lover at vi ikke bruger informationen til andet end at sende dig kortene – og jeg er SÅ klar med kuverterne! :o)
Vi forærer en kuvertfuld kort væk resten af februar måned, eller til 500 personer – alt efter hvad der kommer først.

 

 

Skrevet af Patricia

Patricia spreder arbejdsglæde 'backstage' og holder styr på de administrative opgaver i Arbejdsglæde nu.

2 kommentarer

 1. Hej

  Jeg har lige sendt en mail vedr. arbejdsglædekort – dem vil jeg blandt andet sætte i omløb i netværket Powerjobsøgerne Fyn, et proaktivt netværk for jobsøgere, som gerne vil gøre det ekstra, som gør vejen mod næste job mere inspirerende.

  Hver onsdag mødes vi i vores “virksomheder” og netværker, sparrer, kontakter virksomheder og drifter netværket. Og i en sådan frivillig sammenhæng er arbejdsglæde de vigtigste brændstof.

  Mvh Githa

 2. Tulipaner med budskaber.

  Jeg har klippet farverige tulipaner i karton og hængt en hos hver af mine kolleger. På tulipanhovedet står deres navn på den ene side og 3 gode egenskaber, som vedkommende har på den anden side.

  Det gav mange en god dag!

  Hilsen Bente

Skriv en kommentar