Vinderne i “DM i out of office” 2012


Tusind tak for alle de super gode bud på hvordan et out of office reply kan se ud. Det har været fantastisk at så mange har deltaget i år. Tak!!! Der har derfor også været rigtig mange gode bud, så det har ikke været helt nemt for vores dommerkomite. Men voteringen er afsluttet, og vi har nu kåret de 3 vindere i DM i ”Out of Office”.  Kriterierne vi har valgt vinderne ud fra er, at autosvaret først og fremmest skulle være både personligt, positivt og informativt – og kunne vi også godt lide at trække lidt på smilebåndet ;o)

 

Vinderne er: 

1. præmie: 1 spil “Kort til arbejdsglæden”

Line:

Hej og tak for din mail.

Beklager du må nøjes med et auto-svar, men mac’en er slukket – og jeg slapper af et eller andet sted sammen med min mand og mine unger. Formentlig fedtet ind i solcreme og små arme. Mine unger er stadig i Disney Sjov alderen, hvilket gav mig lyst til at sende dig dette “Phineas & Ferb” vers:

Summer, every single moment is worth it’s weight in gold
Summer, it’s like the world’s best story and it’s waiting to be told. It’s ice cream cones and cherry soda dripping down your chin. It’s summer, man, where do we begin?

Jeg er fysisk retur den 30. juli … og mentalt 1. august, hvor jeg stiller om til menneske-svar igen.

Nyd din sommer så længe!
Bedste hilsener Line

2. præmie: 1 bog – Happy Hour fra 8 til 16

Torben Kronborg:

Hej og tusind tak for din mail …

Som du sikkert allerede nu har gættet, så blev det også min tur til at holde Sommerferie (sommer og sommer . . . ?)

Det har jeg så tænkt mig at gøre i ugerne 29, 30, 31 og 32. Hvis du ikke er så skarp på ugenumre, så er det i perioden:

mandag, den 16. juli til og med fredag, den 10. august 2012.

Det betyder jo så, at jeg først vil læse din mail fra mandag, den 13. august 2012 og vær sød liiiige at give mig en dag eller to til få overblik over min, til den tid, godt fyldte Postkasse.

For at du ikke skal panikke over, at jeg ikke lige er tilgængelig, kan du evt. rette henvendelse til:

UCC IT Servicedesk på +45 4189 xxxx eller på xxxx@ucc.dk

Med de dejligste Sommerhilsner . . .

Torben Kronborg
It-administration

3. præmie: 1 citatplakat + 1 arbejdsglædemanifestplakat

Gitte:

Tak for din mail!

Jeg er på ferie sammen med min familie, mine gummistøvler og min højskolesangbog.
I sommerhuset er der intet internet (eller TV2-signal), så vi lever med tidevandet frem til den 13.08, hvor jeg er tilbage i mit dejlige job og vil hygge mig med min mailboks.
Se frem til mit svar efter den tid :)

Rigtig god sommer!

De bedste hilsner

Gitte

 ——————————–

Et STORT tillykke til de 3 vindere!!! (som bliver kontaktet direkte)

 

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

Skriv en kommentar