Gratis gå-hjem-foredrag

Vi har lagt 2 nye gratis gå-hjem-foredrag i kalenderen her i efteråret, èt i København og ét i Århus. Begge foredrag vil omhandle arbejdsglæde: Hvad er arbejdsglæde, Hvorfor er det vigtigt & Hvad kan du gøre for at få mere arbejdsglæde på din arbejdsplads?

Synes du det lyder spændende? Nedenfor kan du læse mere samt tilmelde dig:

Mandag den 7.november 2011 kl. 15:30 – 17:00 i København
Tirsdag den 8. november 2011 kl. 15:30 – 17:00 i Århus

Læs mere og tilmeld dig her.

Tag en ven eller en kollega med og husk at I skal tilmelde jer :-) Der er begrænset antal pladser til begge events.

og husk……. det er graaaaaatis ;o)

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

Skriv en kommentar