Mandagstip: Bliv klogere…

Har du lyst til at blive klogere? Ja ik’!
I denne uge kan du blive klogere på en kollega du i forvejen ikke kender så godt… Det er ret enkelt – du skal gøre følgende:

  1. Find en kollega som du ikke ved ret meget om. Èn du måske ser hver dag – I taler faktisk aldrig sammen men hilser pænt på hinanden. Det kan også være én kollega du taler med dagligt/jævnligt, men som du ikke “kender” ud over arbejde. Har du én i tankerne?
  2. Din mission er nu at tale med din kollega og finde ud af 3 ting du i forvejen ikke vidste om ham/hende. Det kan være viden om din kollegas faglige baggrund, uddannelse, fritidsinteresser eller anden viden om deres private liv.

Lyder det svært? Nej vel… Det er bare at finde dit bedste smil frem og få besluttet dig for hvem af dine kolleger du først vil lære bedre at kende.

God mandag og god fornøjelse!

Vores mandagstips er enkle, nemme og sjove ting du kan gøre for at øge din og andres arbejdsglæde, og starte ugen på allerbedste vis. Noget man kan gøre på højest 5 minutter. Når du prøver det, skriv en kommentar og lad os vide hvordan det gik.
Se alle vores mandagstips her.

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

1 kommentar

Skriv en kommentar