Gi’ et kram, det luner ;-)

Nogle gange er det eneste vi har brug for et kram – sådan har jeg det i hvert fald!

Det kan i virkeligheden være ret grænseoverskridende at give en krammer til mennesker der ikke er i nærmeste vennekreds, men undersøgelser viser at selv den mindste berøring (en hånd på skulderen, et high-five, et håndtryk osv.) kan gøre en forskel for relationer – også på din arbejdsplads.
Læs f.eks. denne artikel fra “NY Times” hvor undersøgelser viser hvordan berøringer positivt kan påvirke vores tanker og opførsel.

Men tilbage til det med at give et kram til fuldstændig fremmed person – kan det mon gøre din dag gladere? Og vil det gøre hans/hendes dag gladere?

Ville et kram gør dig glad?

Videoen nedenfor er med Juan Mann, hvis vision var at give et kram til så mange mennesker som muligt, ikke for at komme i Guiness Rekordbog, men for at gøre folk glade og få dem til at smile :o) og “Free Hugs Campaign” er sidenhen fortsat verden over.

Videoen er efterhånden gammel (fra 2006), men den kan stadig få mig til at smile…

Hav en fantastisk fredag og en glad weekend!

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

1 kommentar

  1. Jeg kan varmt anbefale at give knus til dem der har brug for et!

    Bare se denne video jeg har lavet med nogle venner om vores gratis knus dag, en dag i januar :-) Er der glæde til stede? Det tror jeg nok der er!

    http://www.youtube.com/watch?v=ciIFk80RvpQ

    PS: Den flinke kiosk-mand på Nørreport gav os dejlig varm kaffe. Han syntes vi fortjente noget at lune os på, når vi nu gav knus til alle hans glade kunder.

Skriv en kommentar