Praaaaaaaaaaaaaal :o)

Thyra Frank og Alexander Kjerulf på SCKK's konference

For et par uger siden holdt jeg foredrag for 650 ledere og medarbejdere i staten sammen med Thyra Frank på en konference arrangeret af SCKK. Det har jeg skrevet mere om her og du kan høre hele vores indlæg her.

Jeg har lige fået en email fra arrangørerne, hvor de skriver følgende:

Vi har nu fået talt vores evaluering op og kan fortælle jer at din og Thyras præsentation scorer hele 4,7 på en scala fra 1-5. Det er vanvitig flot og så vidt vides ikke sket før. Det kan I være meget stolte af. Derudover svarer mange I bidrog med inspiration til deres videre arbejde.

Hold da helt op :o)

Relaterede artikler

Skrevet af alexander

Alexander stiftede Arbejdsglæde nu i 2003 og er en af verdens førende eksperter i emnet. Han har skrevet 5 bøger om arbejdsglæde og holdt hundredevis af foredrag i næsten 50 lande.

Skriv en kommentar