9 februar 2021 kl. 08:30-09:30 Gratis online foredrag: Arbejdsglæde som ledelsesredskab

Undersøgelser viser meget tydeligt, at lederens adfærd er afgørende for arbejdsglæden. Gode ledere motiverer deres medarbejdere, giver dem energi og skaber en arbejdsglæde, der får medarbejderne til at gå den ekstra mil. men hvordan skaber du motivation, engagement og arbejdsglæde midt i en tid med COVID-19-restriktioner?

Kom til gratis onlineforedrag og lær hvordan du kan bruge arbejdsglæde som et nyttigt ledelsesredskab, hvor arbejdsglædeglæden er i centrum – fordi det er godt for bundlinjen, men også fordi det er det rigtige for dine medarbejdere.

Temaerne:

  • Hvordan kan du som leder selv bevare arbejdsglæden under en pandemi.
  • Hvordan kan ledere skabe mere energi, arbejdsglæde og motivation for deres medarbejdere.
  • Hvorfor glade ledere skaber bedre resultater.
  • Konkrete eksempler og idéer du kan bruge med det samme

Dato og tid: Tirsdag den 9. februar 2021 kl. 08:30-09:30
Foredragsholder: Arlette Bentzen
Sted: Online på Zoom. Det vil være en fordel at downloade Zoom på din computer eller Zoom App på din smartphone eller tablet. Det er også muligt at deltage ved at indsætte mødelinket i din webbrowser.
Pris: Gratis
Tilmelding: Tilmeld dig nedenfor. Du modtager mødelink til onlineforedraget i den bekræftelsesmail, du får ved tilmelding.

Vi glæder os til at se jer til vores gratis foredrag ‘Arbejdsglæde som ledelsesredskab’ – i denne omgang online. Når tiden igen er til det, vil vi naturligvis tilbyde fysiske gratis gå-hjem-foredrag.

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

Skriv en kommentar