Hvad er jeres arbejdsglæde- strategi?

Har jeres virksomhed en arbejdsglæde strategi?

Hvad er jeres arbejdsglæde- strategi?

Enhver virksomhed har en virksomhedsstrategi – en langsigtet overordnet plan, som organisationen bruger til at nå deres fælles fremtidige mål. Strategien bør både tage højde for virksomhedens styrker og udfordringer. En god strategi bør lede virksomheden i en klar og målbar retning. Der skal være en rød tråd i strategiens elementer, både i forhold til mål, vision og mission.

Hvorfor ikke også en arbejdsglæde- strategi?

Vi ved at virksomheder med høj arbejdsglæde, har lettere ved at fastholde og tiltrække medarbejdere. Vi ved også at glade medarbejdere er mere engagerede, motiverede, kvalitetsbevidste, servicemindede, modstandsdygtige, produktive, effektive osv. osv.

At have en plan for arbejdsglæden er ikke kun sund fornuft, men også en nødvendighed for virksomheder der ønsker at have succes.

Arlette Bentzen, Arbejdsglæde nu

Hvorfor er det så, at alle virksomheder der ønsker at have succes, ikke har en arbejdsglædestrategi? Hvorfor er der ikke lagt en plan for arbejdsglæden, så organisationen og alle ansatte ved hvordan I når det ønskede mål? Hvis der er sat et mål for virksomhedens resultater, afhænger disse resultater jo helt og aldeles af medarbejderne og deres trivsel. I min verden er det common sense, eller sund fornuft som vi nok ville sige på dansk.

Vi hjælper virksomheder med at definere deres arbejdsglæde- strategi, og det gør vi oftest ud fra nedenstående formel:

Tag endelig fat i os, hvis I ønsker et uforpligtende møde om jeres fremtid med en arbejdsglædestrategi.

Hvad er jeres arbejdsglædestrategi?

Vi er på udkig efter virksomheder der tager arbejdsglæden seriøst. Virksomheder der mener at arbejdsglæde er deres vigtigste kort på hånden, for at skabe en succesfuld organisation. Vi vil både høre om hvilke positive konsekvenser det har haft, men også hvilke udfordringer der har været (og måske stadig er) forbundet med at have en arbejdsglædestrategi.

Send en mail til info@arbejdsglaedenu.dk eller skriv jeres historie i kommentarfeltet nedenfor.

Relaterede artikler:

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

Skriv en kommentar