Har du sagt dit job op for at følge din drøm?

Har du sagt dit job op for at følge din drøm, din passion, for at sadle om?

Har du sagt dit job op for at følge din drøm?

Har DU sagt dit job op for at følge DIN drøm – din passion, for at sadle om? Eller kender måske du en person som har gjort netop det?

Måske gik du rundt og var “kun” OK tilfreds i dit job? Eller måske manglede arbejdsglæden helt og aldeles. Du slæbte dig igennem arbejdsdagen, og gik hjem fra job uden energi. Gnisten var simpelthen forsvundet. Samtidig gik du med denne her drøm, om at kaste dig ud i at blive selvstændig, starte på en uddannelse, skifte branche og arbejde med noget du virkelig brænder for, rejse jorden rundt, eller noget helt andet. Og det vigtigste af alt: du tog springet! Du sagde det sikre job op og begav dig ud på nye eventyr.

Og det vigtigste af alt: du tog springet!

Vi er på udkig efter personer der vil dele deres historie med os, så vi kan dele nogle af dem her på siden. Måske kan netop DIN historie, være til inspiration for en person som er kørt sur i jobbet, eller som ikke tør tage springet. Mange går nemlig rundt med en drøm, som de ikke har fået levet ud. Måske kan din historie hjælpe andre til at tage springet ud i noget der virkelig er meningsfuldt!

Vi vil rigtig gerne høre lidt om:

  • Hvilken type job har du sagt op?
  • Hvorfor?
  • Hvad er dit nye job (passion)?
  • Hvad har det betydet for dig, at du har sadlet om?

Del din historie herunder, eller send en mail til os på info@arbejdsglaedenu.dk. På forhånd tak!

Relaterede artikler:

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

Skriv en kommentar