Video: Forskningen om arbejdsglæde, helbred, effektivitet og relationer

Video: hvad siger forskningen om arbejdsglæde?
Billede fra rcphotostock, canva

Video: Forskningen om arbejdsglæde, helbred, effektivitet og relationer

Det er tid at gense endnu én af de fantastiske indlæg fra alle vores Arbejdsglæde Live! konferencer gennem årene. Denne gang tager vi fat i Emiliana Simon-Thomas fra Berkeley University. Hendes arbejde som hjerneforsker bringer hende tæt på den nyeste forskning i hvordan arbejdsglæde kan påvirke vores effektivitet, relationerne til andre og endda vores helbred.

Når vi har arbejdsglæde er det bl.a. godt for vores helbred (fysisk og mentalt). Vi er mere motiverede, produktive, kreative, vedholdende, robuste og tilmed mere i balance udenfor jobbet.

Men, vidste du for eksempel, at det er en rigtig dårlig idé, at lade som om man er glad på arbejdet, hvis man ikke er det? En af årsagerne er at det koster ekstra kræfter og gør os mindre glade når vi ikke er autentiske.

Du kan se hele Emiliana’s tale fra konferencen herunder. Videoen er på engelsk med danske eller engelske undertekster, som du kan vælge ved at klikke på settings.

Arbejdsglæde TV – Three Key lessons from the Science on Happiness at Work

Endnu flere videoer på Arbejdsglæde TV

Vores Arbejdsglæde TV kanal er for nylig flyttet til YouTube. Selvom kanalen er ny dér, finder du tæt på 100 inspirerende videoer – alle relateret til emnet arbejdsglæde. Har du lyst til at hjælpe os med at dele kendskabet til Arbejdsglæde TV? Vi bliver meget glade for hver gang du deler, liker og abonnerer. :-)

Skrevet af Patricia

Patricia spreder arbejdsglæde 'backstage' og holder styr på de administrative opgaver i Arbejdsglæde nu.

Skriv en kommentar