Video: Arbejdsglæde for primadonnaer

Mål medarbejdernes mentale sundhed
Billede fra rcphotostock, canva

Video: Arbejdsglæde for primadonnaer

Det er tid at gense endnu én af de fantastiske indlæg fra alle vores Arbejdsglæde Live! konferencer gennem årene. Denne gang tager vi fat i Helle Heins meget inspirerende og morsomme indlæg om Arbejdsglæde for primadonnaer. Det handler om de 4 arketyper indenfor motivation: Primadonnaen, Præstationstripperen, Pragmatikeren og Lønmodtageren.

Helle Hedegaard Hein er cand.merc. og ph.d. Hun har en lang årrække beskæftiget sig med ledelse af fagprofessionelle og andre højtspecialiserede medarbejdere. Hun har udviklet en motivations- og ledelsesteori, hvor der skelnes mellem fire arketyper af medarbejdere, som har forskelligt forhold til arbejdet, forskelligt formål med at gå på arbejde, forskellige motivationsfaktorer og forskellige ledelsesmæssige behov.

Du kan se hele Helles tale fra Arbejdsglæde Live! konferencen i 2013 herunder. Videoen er på dansk. Hvilken type er du og hvad giver sådan en som dig arbejdsglæde?

Arbejdsglæde TV – Helle Hein: Arbejdsglæde for primadonnaer

Endnu flere videoer på Arbejdsglæde TV

Vores Arbejdsglæde TV kanal er for nylig flyttet til YouTube. Selvom kanalen er ny dér, finder du tæt på 100 inspirerende videoer – alle relateret til emnet arbejdsglæde. Har du lyst til at hjælpe os med at dele kendskabet til Arbejdsglæde TV? Vi bliver meget glade for hver gang du deler, liker og abonnerer. :-)

Skrevet af Patricia

Patricia spreder arbejdsglæde 'backstage' og holder styr på de administrative opgaver i Arbejdsglæde nu.

Skriv en kommentar