Rekrutteringskonferencen støtter Kræftens Bekæmpelse

Rekrutteringskonferencen støtter Kræftens Bekæmpelse

I marts afholdte Arbejdsglæde nu og The People & Capacity Group, for anden gang konferencen Rekruttering med glæde, hvor fokus på dagen var rekruttering med glæde og vigtigheden af god on-boarding med eksempler fra virksomheder – fordi mennesker ansætter mennesker.

Konferencen var endnu engang en stor succes med 100 engagerede deltagere. Tallene er gjort op og vi kom ud med et overskud på 11.382 kroner. Vi har valgt at donere overskuddet 100% til Kræftens Bekæmpelse for at støtte deres fantastiske arbejde med forskning i kræft hos børn og unge.

Tak til alle deltagere og talere for at være med til at gøre en forskel.

Skrevet af Patricia

Patricia spreder arbejdsglæde 'backstage' og holder styr på de administrative opgaver i Arbejdsglæde nu.

Skriv en kommentar