Mandagstip: Glad og sød nisse

Mandagstip

Du kender sikkert konceptet med en nisseordning i december. Det er noget mange danske arbejdspladser har i december måned. Alle afdelingens navne lægges i en julesok og man trækker navnet på den person man agerer nisse for i december måned. Ofte er det drillenissen der virkelig kommer i spil i december måned, og det kan være meget sjovt. Selve legen kan dog blive endnu bedre ved at vende den om, så du fokuserer på de søde og rare overraskelser.

Det er nemlig sådan at når du glæder andre, så bliver du selv også gladere. Det kan være det sker fordi I har en nisseordning på din arbejdsplads – eller fordi du gør det helt uden en fastlagt ordning.

Så mandagstippet går ud på at overraske mindst en kollega med en sød overraskelse. Lad det være en hemmelighed, at du er den der overrasker som afdelingens søde nisse. Du kan også vælge at overraske flere gange, hvis du har overskud til det. Måske overrasker du flere forskellige kolleger.

December måned er kun lige begyndt, måske er der endda stemning for at I arrangerer en nisseordning i jeres team? Hvis ikke, så husk du sagtens kan lege sød nisse alene. Jo flere søde overraskelser du når at give dine kolleger, des gladere bliver du selv.

Vores mandagstips er enkle, nemme og sjove ting du kan gøre for at øge din og andres arbejdsglæde, og starte ugen på allerbedste vis. Noget man kan gøre på højest 5 minutter. Når du prøver det, skriv en kommentar og lad os vide hvordan det gik. Se alle vores mandagstips her eller køb bogen 52 Glade Mandage i Arbejdsglædeshoppen.

Skrevet af Patricia

Patricia spreder arbejdsglæde 'backstage' og holder styr på de administrative opgaver i Arbejdsglæde nu.

Skriv en kommentar