2018 – Vores mest internationale år med arbejdsglæde

2018 – Vores mest internationale år med arbejdsglæde

2018 har været et fantastisk år, og især vores mest internationale år nogensinde :) Det er ret utroligt at se hvor meget arbejdsglæde et lille firma fra Danmark kan inspirere hos arbejdspladser over hele verden.

Du kan se vores højdepunkter fra 2018 her.

50 lande!

I november talte jeg for 1000 statsansatte ledere på en konference i Ottawa. Det var vores første foredrag på Canadisk jord, og Canada blev land nummer 50 i verden vi har præsenteret i. Du kan se hele listen her.

43 partnere i 29 lande

Vi har nu i alt 43 partnere i 29 lande over hele verden. Virksomheder som arbejder med samme formål som os: at skabe mere arbejdsglæde. Vi har partnere i Australien, Canada, Chile, Hong Kong, Lebanon, Japan, Frankrig, Holland, USA og mange flere steder. Her kan du se hvem der er vores partnere og hvor de holder til.

International undersøgelse om gode dage på jobbet

Vi har gennemført en international undersøgelse sammen med vores partnere, for at finde ud af hvor ofte folk har en god dag på jobbet og hvad der gør det til en god dag. Vi har samlet data fra 2.500 medarbejdere fra hele verden og du kan se resultaterne her.

Ny bog

Vores seneste bog Leading With Happiness får fantastiske anmeldelser og vi kan afsløre at den meget snart udkommer på dansk også :-) Der kommer naturligvis besked via vores nyhedsbrev når den danske bog udkommer.

International Arbejdsglædekonference