Ansæt glade medarbejdere

Hvordan ansætter du de rigtige? Og måske endnu vigtigere: Hvordan undgår du at ansætte de forkerte?

Vi ved at det er dyrt at ansætte de forkerte medarbejdere – både i tid og penge. Calvin Johnson der er stifter af Lykki, en webshop for virksomheder beliggende i Vancouver, deler i denne video nogle inspirerende og innovative måder de anvender hos Lykki, når de screener og tester jobansøgere.

Relaterede artikler:
Ansæt de rigtige (ikke de dygtigste)
Guuuud – starter du i dag?

Relaterede videoer:
Sådan ansætter I glade kolleger

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

Skriv en kommentar