Mandagstip: Har du haft en god weekend?

Mandagstip
Mandagstip fra Arbejdsglæde nu

Mandagstip: Har du haft en god weekend?

De to primære faktorer, der giver arbejdsglæde, er resultater og relationer. Resultater handler om at vi føler vi er gode til det vi laver. Relationer handler om at du kan lide de mennesker du arbejder sammen med og at de kan lide dig. Ikke at alle skal være bedste venner, men en følelse af, at vi hører til og at vi er accepterede og afholdte som dem vi er.

Denne uges mandagstip er klart med til at skabe bedre relationer på jobbet – for det er med til at sikre at du kan lære din kollega lidt bedre at kende, og derved kan skabe en bedre relation til ham/hende.

Tippet er nemlig ganske enkelt – spørg til en kollegas weekend. Du kan simpelthen bare spørge:

Har du haft en god weekend?

Hvis du synes svaret er lidt kort, kan du måske supplere med nogle opfølgende spørgsmål og fortælle om din egen weekend.

Det, at skabe arbejdsglæde, er ikke altid en større videnskab. God fornøjelse.

Vores mandagstips er enkle, nemme og sjove ting du kan gøre for at øge din og andres arbejdsglæde, og starte ugen på allerbedste vis. Noget man kan gøre på højest 5 minutter. Når du prøver det, skriv en kommentar og lad os vide hvordan det gik. Se alle vores mandagstips her eller køb bogen 52 Glade Mandage i Arbejdsglædeshoppen.

Skrevet af Patricia

Patricia spreder arbejdsglæde 'backstage' og holder styr på de administrative opgaver i Arbejdsglæde nu.

Skriv en kommentar