Woohoo – Jeg er certificeret i Positiv Psykologi

Vi har altid brugt videnskabelige undersøgelser fra positiv psykologi i vores arbejde, og nu har jeg også papir på at jeg har studeret det. Efter et år på studiet, er jeg netop kommet hjem fra det sidste besøg i USA med certifikatet CIPP (Certificate in Positive Psychology).

Vi har haft nogle fantastiske undervisere, heriblandt Tal Ben-Shahar, som har undervist på begge vores ophold i USA. Han har også været på min computerskærm ca. 1,5 time om ugen med en masse spændende undervisning via video. Nu er vi i alt fem i Danmark med lige præcis denne uddannelse, og jeg er stolt af at være en af dem.

På billedet herunder er min fantastiske internationale læsegruppe; Robin og Marie fra Australien, Laura og Cora fra USA samt Alejandra fra Mexico. Selvom vi er i mange forskellige tidszoner, er det lykkedes os at mødes virtuelt hver anden uge :-)

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

6 kommentarer

  1. Du er SÅ sej!!!! Men det vidste jeg jo godt. Din energi har altid smittet – lige meget i hvilken sammenhæng vi har krydset hinanden. SÅ rigtigt af dig og Arbejdsglæde at give dig dette værktøj at komme videre med.

Skriv en kommentar