Sommerferie i Arbejdsglædeshoppen

ArbejdsglædeshoppenSommerferien står for døren og det betyder også afslapning og ferie til os. Vi plejer at ekspedere bestillinger i Arbejdsglædeshoppen indenfor 5 hverdage, men i ferieperioden bliver leveringstiden længere.

Hvis du bestiller i Arbejdsglædeshoppen i industriferien, dvs. fra mandag den 10. juli eller senere, vil varerne blive afsendt mandag den 31. juli. Derfor har vi valgt at alle der bestiller i Arbejdsglædeshoppen får en sommergave sammen med alle varer bestilt i den periode – og så håber vi det er til at leve med den længere leveringstid i industriferien.

52 glade mandageFor at få din gave, skal blot lave en bestilling i Arbejdsglædeshoppen i perioden 10. – 30. juli, dvs. i industriferien uge 28-29-30, så modtager du sammen med din bekræftelse et link hvor du kan downloade vores bog ’52 glade mandage’ i pdf-version.

Skrevet af Patricia

Patricia spreder arbejdsglæde 'backstage' og holder styr på de administrative opgaver i Arbejdsglæde nu.

Skriv en kommentar