De 5 allerbedste taler fra vores konferencer om arbejdsglæde

Arbejdsglæde Live!

De 5 allerbedste taler fra vores konferencer om arbejdsglæde

Siden 2009 har vi hvert år holdt konference om arbejdsglæde, hvor 10-12 danske og internationale talere, har delt ud af deres viden og erfaringer.

Vi filmer alle talerne og lægger videoerne ud på nettet hvor alle kan se dem gratis – simpelthen fordi vi gerne vil dele den enorme viden og inspiration med så mange mennesker som muligt.

Du kan se alle videoerne her – der er efterhånden en 40-50 stykker og de er supergode.

Men nogle gange kommer der en taler og fejer benene fuldstændig væk under os og publikum med deres budskab og personlighed.

Så her er vores 5 bedste videoer fra Arbejdsglæde Live! konferencerne. Se dem sammen med en kollega :)

Den mest sete: Srikumar Rao – De 2 arbejdsglædefælder du skal undgå

Srikumar S. Rao: De to arbejdsglæde-fælder, du skal undgå

Der er to store fælder, som forhindrer os i at blive glade på jobbet. Dem skal vi kende og undgå.

Professor Srikumar S. Rao’s indlæg fra vores konference i 2009 er ikke bare vanvittig inspirerende og morsomt, det er også vores mest sete med over 500.000 views!!!

Den mest brugbare: Tim Dorsett – Arbejdsglæde hos Innocent Drinks

Tim Dorsett: 10 ting der gør Innocent til en glad arbejdsplads

Alle (næsten) har smagt en Innocent Smoothie og kan skrive under på at de er ret fantastiske. Men hvordan skaber Innocent en kultur internt, som matcher deres eksterne brand – en kultur med fokus på sundhed, glæde, overskud og generøsitet.

Tims titel er “Office Mangel” hos Innocent Drinks i London. Hans job består i at få medarbejderne til at arbejde hårdt og gå glade hjem. Han fortæller her om de 10 vigtigste ting, der gør Innocent til en glad arbejdsplads.

Den mest inspirerende: Helle Hein – Arbejdsglæde for primadonnaer

Helle Hein: Arbejdsglæde for primadonnaer

På vores konference i 2013 lagde forskeren Helle Hein hele salen ned med et utroligt vidende indlæg om primadonnaer på jobbet. Hun har forsket i motivationsprofiler og fortalte her om de mennesker som især er drevet af deres faglighed og trangen til at gøre et rigtig godt stykke arbejde.

Se Helles tale og find ud af, om du er en primadonna.

Den mest imponerende: David Marquet – arbejdsglæde på en atomubåd

David Marquet: Slip kontrollen og skab bedre resultater

David Marquet overtog i 1999 kommandoen på atomubåden Santa Fe, den dårligst performende ubåd i den amerikanske flåde. Ubåden var aldrig klar til tiden, den fejlede både på sine missioner og i sine sikerhedscheck og der var ingen arbejdsglæde og stolthed blandt de 135 besætningsmedlemmer.

David gik som ny kaptajn i gang med at gøre ubåden til en succes for på den måde skabe arbejdsglæde hos besætningen, men han opdagede hurtigt (og nærmest ved et uheld), at han var nødt til at gøre det lige modsat: Han gjorde sine folk glade og succesen fulgte.

Vi er totalt imponerede over, at nogen i den grad kan gå imod det eksisterende system og ligefrem gøre en atomubåd til en glad arbejdsplads. Se hele Davids tale her.

Den mest rørende: Thyra Frank – Arbejdsglæde på Plejehjemmet Lotte

Thyra Frank – Arbejdsglæde på Plejehjemmet Lotte

Thyra Frank har talt på vore konference to gange og har begge gange efterladt publikum grinende, grædende og dybt rørte. Her er hendes indlæg fra vores konference i 2009. Det er fantastisk!!!

Det har været virkelig svært at vælge 5 ud og vi kunne have valgt mange andre, f.eks. Alfred Josefsen, Lars Kolind, Peter Mikkelsen eller Lars AP.

Gå selv på opdagelse i vores konference-videoer, og fortæl os hvad du synes.

Og husk: Vi holder konference igen den 18+19 maj, hvor Tim Dorsett og Helle Hein skal tale igen – blandt mange andre fantastiske talere.

Læs mere om konferencen og tilmeld dig her.

Skrevet af alexander

Alexander stiftede Arbejdsglæde nu i 2003 og er en af verdens førende eksperter i emnet. Han har skrevet 5 bøger om arbejdsglæde og holdt hundredevis af foredrag i næsten 50 lande.

Skriv en kommentar