Arbejdsglædespillet

Arbejdsglædespillet
Ud over at vi afholder foredrag og workshops i små og store virksomheder i Danmark og udlandet, har vi også en lille webshop – Arbejdsglædeshoppen. Det er dér vi sælger vores bøger, plakater, spil og meget mere. Det seneste skud på stammen af vores produkter er version 2 af Arbejdsglædespillet.

Arbejdslædespillet er et sjovt, enkelt brætspil som afdelinger, teams eller projektgrupper kan bruge til at skabe en konstruktiv dialog om arbejdsglæde.

Spillet simulerer en arbejdsdag, hvor deltagerne skal nå en hvis mængde arbejde, samtidigt med at de bliver udsat for forstyrrelser og overraskelser, som de skal prøve at håndtere positivt, så de kan skabe arbejdsglæde for sig selv og medspillerne.

Arbejdsglædespillet kan indtil videre fås på dansk, kan spilles af 4 – 8 deltagere på 90 minutter. Spillet kan både bruges i etablerede afdelinger og i nye teams, som har brug for at lære hinanden at kende. Den samme gruppe kan sagtens spille flere gange over længere tid.

Introduktionstilbud i hele juni

Arbejdsglædeshoppen
Arbejdsglædespillet koster 800 kr. excl. moms. Som et lille introduktionstilbud, kan du hele juni måned købe Arbejdsglædespillet og spare udgiften til fragt og håndtering på 75 kr. + moms per ordre under 1000 kr. ekskl. moms

Du finder Arbejdsglædespillet i Arbejdsglædeshoppen.

Skrevet af Patricia

Patricia spreder arbejdsglæde 'backstage' og holder styr på de administrative opgaver i Arbejdsglæde nu.

Skriv en kommentar