Company Awards – Red Carpet Friday

Company Award
Vi har fået en super idé fra en af vores gode kunder. Sidste år besluttede de at lave deres helt egen “Oscar uddeling”, hvor man kunne nominere hinanden i forskellige kategorier.

Den sidste fredag før det officielle Oscar Award Show, opfordrede de alle medarbejdere til at komme festklædt eller måske endda udklædt som en Hollywood stjerne. Fra morgenstunden blev der uddelt stemmesedler til alle og der kunne stemmes i følgende kategorier:

1

 Best Hollywood look-alike

2

 Best supporting colleague

3

 Best supporting manager

4

 Happiest colleague

5

 Most remarkably dressed colleague

6

 Most helpfull colleague

7

 Most glamourous colleague

Alle stemmesedler blev indsamlet – og kl. 15 blev de nominerede og naturligvis vinderne offentliggjort. Der var indkøbt statuetter til vinderne, så selve prisuddelingen blev både sjov og højtidelig.

Der var ingen egentlig dresscode men alle blev opfordret til at klæde sig festligt til lejligheden. En butterfly eller fjerboa kunne gøre det :-)

I år er der “The Oscars” søndag d. 28.februar, så I har stadig god tid til at forberede jer. Var det en idé I kunne bruge hos jer? Hvis hele award-delen bliver for tidskrævende, kan I evt. nøjes med at opfordre til at folk kommer festklædt og sørge for en rød løber foran hovedindgangen på dagen :-)

Relaterede artikler:

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

Skriv en kommentar