Working Valentine

Valentines

Working Valentine

Valentines Dag har efterhånden fået slået sig godt fast i Danmark. Og en af vores gode kunder har overført konceptet til arbejdspladsen. Og vi er vilde med idéen!

En afdeling i virksomheden har i dag bedt alle kollegaerne fra andre afdelinger, om at invitere deres medarbejdere til at være deres ”Working Valentine”.

De skal mødes til en ”frokost-date” i kantinen og måske gå en tur eller drikke en kop kaffe sammen i dagens løb…. Working-dates’ene fra de andre afdelinger dukkede op midt i  fredagsmorgenmaden til tonerne af klassikeren ”Love is in the air”. Og afdelingen var naturligvis klar, og havde fået deres serviceteam til at dekorere alle døre med hjerter.

I eftermiddag vil der være Valentine-chokolader til alle og som afdelingslederen siger: “Så kom jeg jo lige til også at bage en Valentine-kage….”.

Valentine-kage

Tak for den gode idé! Er der andre der har markeret Valentines Dag, vil vi meget gerne høre om det – og se billeder :o)

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

Skriv en kommentar