Mandagstip: Hold pauser

Mandagstip

Pauser er utrolig værdifulde – men mange af os føler vi har så travlt at vi ikke har tid til at holde pauserne. Men sandheden er nærmere at du ikke har tid til ikke at holde pauser. Mange undersøgelser viser, at hvis du holder pauser, arbejder du mere effektivt, kreativt og er generelt mere produktiv.

Pauser på jobbet er også en god lejlighed til at skabe og vedligeholde relationerne. Det passer perfekt ind i vores model som siger at arbejdsglæde kommer af resultater og relationer. En måde arbejdgivere kan opfordre til at der bliver hold pauser kan være områder på arbejdspladsen, hvor de ansatte kan være sammen mere uformelt, som kaffehjørner og sofakroge.

Pauser er utrolig værdifulde. Får du holdt pauser sammen med kollegerne? Det er din opgave i denne uge. Tag nogle kaffepauser eller frokostpause sammen med dine kolleger hvor I ikke snakker om arbejde.

 

Vores mandagstips er enkle, nemme og sjove ting du kan gøre for at øge din og andres arbejdsglæde, og starte ugen på allerbedste vis. Noget man kan gøre på højest 5 minutter. Når du prøver det, skriv en kommentar og lad os vide hvordan det gik. Se alle vores mandagstips her eller køb bogen 52 Glade Mandage i Arbejdsglædeshoppen.

Skrevet af Patricia

Patricia spreder arbejdsglæde 'backstage' og holder styr på de administrative opgaver i Arbejdsglæde nu.

Skriv en kommentar