Mandagstip: Sig glad “godmorgen” (og farvel)

Mandagstip

Et af de vigtigste, dybeste og mest fundamentale psykologiske behov vi mennesker har, er at andre mennesker ser os og kan lide os. Der er ikke noget vigtigere for os end at vi føler os respekteret og afholdt. Vi bruger rigtig mange timer på jobbet, og så er det jo netop vigtigt at have gode relationer med dine kolleger.

Denne uges tip vil hjælpe dig med at skabe disse gode relationer ved at starte dagen positivt. Sig “niveau-5godmorgen” til mindst 3 kolleger hver dag i denne uge (gerne 3 nye hver dag). Godmorgen på niveau 5 betyder:
[list type=”check”]

  • Sig godmorgen
  • Lyd glad og smil
  • Få øjenkontakt
  • Tilføj en lille ekstra ting som “Hvordan har du det?”, “Dejligt at se dig”, “Har du haft en god weekend?” eller lignende
  • Rør ved den anden person (giv hånd, et klap på skulderen, et kram – alt efter humør)

[/list]

Du kan også sige farvel på niveau 5 til 3 kolleger inden du går hjem fra arbejde.

Vores mandagstips er enkle, nemme og sjove ting du kan gøre for at øge din og andres arbejdsglæde, og starte ugen på allerbedste vis. Noget man kan gøre på højest 5 minutter. Når du prøver det, skriv en kommentar og lad os vide hvordan det gik. Se alle vores mandagstips her eller køb bogen 52 Glade Mandage i Arbejdsglædeshoppen.

Skrevet af Patricia

Patricia spreder arbejdsglæde 'backstage' og holder styr på de administrative opgaver i Arbejdsglæde nu.

Skriv en kommentar