Mandagstip: Lav noget spas på jobbet

Mandagstip
Der hersker ingen tvivl om at vi synes at jobbet er vigtigt, og at arbejdet derfor skal passes seriøst og kompetent. Men det udelukker ikke at der ikke også skal være plads til humor, spas og sjov på jobbet. Vi mener også at hvis vi giver plads til humor og latter, arbejder vi bedre. Og vi er ikke alene på det punkt. Senest har vi læst om en tysk undersøgelse der siger at møder, hvor deltagerne griner, er mere effektive.

Ugens opfordring til dig er at lave lidt spas med kollegerne. Noget der kan få jer til at grine sammen. Rigtig god fornøjelse!

Vores mandagstips er enkle, nemme og sjove ting du kan gøre for at øge din og andres arbejdsglæde, og starte ugen på allerbedste vis. Noget man kan gøre på højest 5 minutter. Når du prøver det, skriv en kommentar og lad os vide hvordan det gik. Se alle vores mandagstips her eller køb bogen 52 Glade Mandage i Arbejdsglædeshoppen.

Udgivet
Kategoriseret som Mandagstips

Skrevet af Patricia

Patricia spreder arbejdsglæde 'backstage' og holder styr på de administrative opgaver i Arbejdsglæde nu.

Skriv en kommentar