Skal du være Woohoo Partner?

woohoo partners logo

Vi har lige i dag annonceret vores Woohoo Partner Program, hvor vi deler al den viden vi har opsamlet og forfinet over de sidste 12 år.

Hvis du bliver en del af programmet får du adgang til alle vores koncepter og kan bruge dem til at skabe mere arbejdsglæde. Du kan bruge det som ekstern konsulent med dine kunder eller som intern konsulent (f.eks. som HR-medarbejder) og skabe mere arbejdsglæde for medarbejdere, ledere og teams på din arbejdsplads.

Vi er sindssygt spændte på det. Vores drøm er at have hundredevis af konsulenter i hele verden forenet i et energisk, passioneret, generøst netværk hvor alle arbejder for den samme vision: En verden hvor arbejdsglæde er reglen og ikke undtagelsen.

Læs alt om programmet her – og sig endelig til, hvis du har nogle spørgsmål.

Skrevet af alexander

Alexander stiftede Arbejdsglæde nu i 2003 og er en af verdens førende eksperter i emnet. Han har skrevet 5 bøger om arbejdsglæde og holdt hundredevis af foredrag i næsten 50 lande.

Skriv en kommentar