REMA1000 holder en lukkedag og fester

REMA1000 holder en lukkedag og fester

Alle danske REMA1000 butikker holder lukket i morgen lørdag. REMA fejrer nemlig 20-års fødselsdag, og alle medarbejdere er naturligvis inviteret til fest! Det er rigtig god arbejdsglæde-stil :o)

REMA1000 er ejet af norske Reitan-gruppen, som altid har været gode til at have fokus på medarbejderne. Odd Reitan som har stiftet Reitangruppen siger “Vi skal ha’ det morsomt og lønsomt”.  Firmaet sætter rammerne og medarbejderne har så frihed til at skabe glæde og værdi. Og det virker!

Noget de er gode til er at fejre successer. De fejrer medarbejdere der har været fantastiske, når enkle butikker har skabt noget ekstraordinært, men de fejrer naturligvis også mærkedage. Derfor lukker REMA1000 alle deres 256 butikker på lørdag d. 24.maj og har inviteret alle medarbejdere til fest!! Om du er lagermedarbejder, kassemedarbejder eller sidder på hovedkontoret, så er du inviteret. Og naturligvis kommer Odd Reitan til Danmark for at vise hvor vigtigt han synes markeringen er. Det er god ledelsesstil :o)

Vi ønsker jer en super fest!!!

 

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

Skriv en kommentar