Efterårskonkurrence

Efterårskonkurrence - AfdelingsarrangementVind et græskar-udskærings-afdelingsarrangement. Vinderen får masser af græskar, værktøj til udskæring og inspiration til at lave egen afdelings-udsmykning sammen – lige i tide til Halloween.

Sådan deltager du:

Fortæl os i en kommentar, hvorfor netop din afdeling skal vinde.
Alle kommentarer der er modtaget senest den 20. oktober er med i konkurrencen.

Vi er store fortalere for gode relationer på arbejdspladsen, og derfor sætter vi et afdelingsarrangement på spil i vores lille efterårskonkurrence, så du kan holde en hyggestund med dine kolleger.

Vinderen er fundet

Stort tillykke til Maria – der er græskar mm. på vej. Vi ønsker jer et fornøjeligt afdelingsarrangement og glæder os til at se billeder :o) Tusind tak til alle der ville lege med!

Skrevet af Patricia

Patricia spreder arbejdsglæde 'backstage' og holder styr på de administrative opgaver i Arbejdsglæde nu.

6 kommentarer

 1. Vores afdeling har virkelig brug for et afdelingsarrangement – vi har lige været igennem en hård fyringsrunde, hvor afdelingen blev halveret. Derudover er der flere, der har sagt op, så vi skal finde nye kollegaer.
  Så vi trænger virkelig til lidt at glæde os til – og til at hjælpe vores fremtidige nye kollegaer godt ind i fællesskabet :-)

 2. Hej
  Det projekt jeg er udlånt til sammen med vores interessenter ville virkelig godt kunne bruge noget andet end arbejde at være fælles om så vi kan komme i mål.
  Det hele er hårdt arbejde og et lille frikvarter med noget andet kan kun hjælpe på samarbejdet det sidste års tid der er tilbage.

 3. På vores arbejdsplads ses vi kun ved afløsning og overtagelse af vagten, vores kommunikation foregår mest via beskeder og det er ikke meget samvær vi har. Det kan på den måde godt skabe manglende positiv viden om hinanden. Derfor ville en fælles sjov oplevelse give en kær tilgang til positiv sammenhold.

 4. Vi arbejder med arbejdsglæde på min arbejdsplads i øjeblikket. Vi laver lege, hinke ruder, high five zone – MEN det kunne være super fedt at få et fælles arrangement hvor vi er kreative, hygger og kan udsmykke vores afdeling til glæde for alle vores kunder – jeg tro vi alle vil sige YES! det her er skaber arbejdsglæde – samvær og positiv sammenhold på tværs af vores forskellige fagområder – en god måde at være sammen på uden det altid skal handle om at løse arbejdsopgaver.

 5. Vi har i sidste uge skrevet til Jane, som vandt lodtrækningen. Vi håber at høre fra hende senest i dag, ellers trækker vi lod om en ny vinder i morgen tirsdag.
  Mange hilsener
  Patricia,
  Arbejdsglæde nu

 6. Stort tillykke til Maria, som har vundet den nye lodtrækning. Maria modtager græskar mm. i morgen, og så glæder vi os til at se billeder fra afdelingshyggen :o)
  Mange hilsener
  Patricia,
  Arbejdsglæde nu

Skriv en kommentar