Det bedste nogen nogensinde har sagt om lykke

Dette er efter vores mening det bedste der nogensinde er sagt eller skrevet om lykke:George-Bernard-Shaw

This is the true joy in life, being used for a purpose recognized by yourself as a mighty one. Being a force of nature instead of a feverish, selfish little clod of ailments and grievances, complaining that the world will not devote itself to making you happy.

I am of the opinion that my life belongs to the whole community and as long as I live, it is my privilege to do for it what I can. I want to be thoroughly used up when I die, for the harder I work, the more I live.

I rejoice in life for its own sake. Life is no brief candle to me. It is a sort of splendid torch which I have got hold of for the moment and I want to make it burn as brightly as possible before handing it on to future generations.

– George Bernard Shaw

Sådan!

Her er vores bedste bud på en dansk oversættelse:

Dette er den sande lykke i livet, at blive brugt for et formål, som du anerkender som værdigt. At være en naturkraft i stedet for en hektisk, selvisk klump smerter og klagepunkter, som klager over at universet ikke vil vie sig til at at gøre dig lykkelig.

Jeg mener, at mit liv tilhører fællesskabet og så længe jeg lever er det mit privilegium at gøre for det hvad jeg kan. Jeg vil være helt brugt op når jeg dør, for jo hårdere jeg arbejder, jo mere lever jeg.

Jeg nyder livet for dets egen skyld. Livet er ikke et kortlivet stearinlys for mig. Det er en lysende fakkel som jeg holder for øjeblikket og som jeg vil få til at brænde så klart som muligt, før jeg giver den videre til fremtidige generationer.

Er det ikke bare genialt sagt? Hvad synes du?

Skrevet af alexander

Alexander stiftede Arbejdsglæde nu i 2003 og er en af verdens førende eksperter i emnet. Han har skrevet 5 bøger om arbejdsglæde og holdt hundredevis af foredrag i næsten 50 lande.

Skriv en kommentar