Julen 2012

Julen_2012Vi vil gerne sige tak til alle jer trofaste læsere på vores blog, og velkommen til alle jer der er kommet til i 2012. Vi vil takke jer for at have været en del af vores arbejdsglædeunivers i 2012. Og vi glæder os til at blogge en masse om arbejdsglæde i 2013. Hvem ved… måske er vi heldige at mødes til et foredrag i din virksomhed eller måske til et af vores gratis gå-hjem-foredrag (som vil blive annonceret i starten af det nye år).

2012 har været året hvor vi for alvor kom ud over landets grænser og begyndte at gøre arbejdsglæde til en eksportvare. Noget af det mest spændende har været:

  • Vi fandt et cool navn til firmaet på engelsk: Woohoo inc
  • Vores blog på engelsk nu er læst mere end 10.000.000 gange
  • Vi har været i over 25 lande og tale – senest Kuwait og Japan
  • Vi har launchet hjemmesiden WhatTheHeckIsArbejdsglaede.com

For det er lidt synd for resten af verden, at de aldrig har hørt om arbejdsglæde.

Til alle jer fra alle os:
HA’ EN RIGTIG GLAD JUL & ET SPRUDLENDE FANTASTISK NYTÅR!

Arlette, Patricia, Cat & Alexander

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

Skriv en kommentar