Mandagstip: Kom med dit bud på et mandagstip.

Vores mandagstips er enkle, nemme og sjove ting du kan gøre for at øge din og andres arbejdsglæde, og på den måde få inspiration til at starte ugen på allerbedste vis.

Del dit bedste tip med os. Noget du allerede har gjort, som virkelig spredte arbejdsglæde – eller måske noget du har tænkt dig at gøre. Blandt alle de bud der kommer ind, vælger vi ét som bliver mandagstippet på vores blog mandag d. 24.september. Jo mere enkel din idé er, jo bedre virker den sikkert. Det skal altså ikke være en kæmpe ting der kræver meget forberedelse, men være noget der tager max 5 minutter at planlægge.

Kom med dit bud, og se om det er dit forlag der bliver valgt til vores næste mandagstip.

Se alle vores tidligere mandagstips her.

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

Skriv en kommentar