Sådan skaber du arbejdsglæde

Denne gang er det Arlette der blevet interviewet til en artikel på Jobindex.dk. Temaet er – ikke overraskende – arbejdsglæde, og hun bliver blandt andet spurgt om hvordan man skaber arbejdsglæde:

 Når det er slået fast, så mener hun, at arbejdsglæde hovedsageligt handler om to ting: at skabe resultater og have gode relationer.

”Man skal skabe resultater, der er meningsfulde for en selv – det er utroligt vigtigt – og så skal man sørge for at have gode relationer, og det gælder både i forhold til sine kollegaer, til samarbejdspartnere, kunder og borgere,” siger Arlette Bentzen og uddyber, at det rent faktisk kan opveje, at man i en periode ikke har så inspirerende opgaver.

Er man god til hele tiden at fokusere på begge dele, så har man ifølge Arlette Bentzen et godt arbejde og dermed en rigtig god arbejdsglæde. Men hvad gør man så, hvis man ikke står i den situation – hvis man ikke smiler ved tanken om at trække i døren ind til arbejdet?

Du kan naturligvis læse hele artiklen på Jobindex.dk

Skrevet af Patricia

Patricia spreder arbejdsglæde 'backstage' og holder styr på de administrative opgaver i Arbejdsglæde nu.

Skriv en kommentar