Sommerferie i Arbejdsglædeshoppen – og rabat til alle

Sommerferien står for døren og det betyder også afslapning og ferie til os. Vi plejer at ekspedere bestillinger i Arbejdsglædeshoppen indenfor 5 hverdage, men i ferieperioden bliver den længere. Derfor har vi valgt at alle der bestiller i arbejdsglædeshoppen får 10% sommerrabat på alle varer bestilt fra 4. juli til 10. august – og så håber vi det er til at leve med den længere leveringstid.

For at få din rabat, skal du benytte koden SOMMERGLAD, som du skal taste ind i feltet ‘Rabatkoder’ i din indkøbskurv. Og det er vigtigt at du klikker på knappen ‘Aktiver rabat’ (se billedet).

Hvis du bestiller i Arbejdsglædeshoppen torsdag den 11. juli eller senere, vil varerne  blive afsendt mandag den 13. august. Varer bestilt inden 11. juli ekspederes indenfor 5 hverdage – men her får du stadig glæde af vores sommerrabat.

Skrevet af Patricia

Patricia spreder arbejdsglæde 'backstage' og holder styr på de administrative opgaver i Arbejdsglæde nu.

Skriv en kommentar