Bryd rammerne

Er dit arbejde noget, der kun kan foregå på din arbejdsplads? Eller kan du arbejde et helt andet sted? Finder du bedst ro på biblioteket, i en park, i Zoo eller et helt andet sted? Mange af os arbejder dagligt ved computeren, og er måske knap så afhængige af at være på kontoret, som man var før i tiden. Det er jo f.eks. blevet populært at have en hjemmearbejdsdag i ny og næ.

Her hos ‘Arbejdsglæde nu’, kan vi godt lide at bryde rammerne og af og til arbejde andre steder end på vores faste kontorplads. Indrømmet… vi er små-afhængige af rigtig god kaffe, så en af vores helt store glæder er at flytte arbejdsdagen (eller blot en del af arbejdsdagen) til en café. I København er der jo så rigtig mange gode caféer, og mange af dem har efterhånden gratis internetadgang. Jeg faldt over denne liste med Københavnske caféer med gratis WiFi på AOK’s hjemmeside, og den vil jeg da dele med alle jer der kunne overveje at søge væk fra kontoret en enkelt dag :-)

Caféer i København med gratis WiFi

Hvis du ikke bor i København og kender lignende side for din by, må du meget germe dele det i kommentarer herunder.

Rigtig god arbejdslyst!

 

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

Skriv en kommentar