Top 10 videoer om arbejdsglæde

Top 10 videoer om arbejdsglæde

En af de mest fantastiske ting ved internettet er alle de mange sjove, inspirerende og kloge videoer man kan finde derude. Og det er ikke alt sammen nuttede killinger eller skateboardere, der kommer til skade :o)

Vi har selv bidraget ved at lægge alle videoer af alle indlæggene fra vores Arbejdsglæde Live! konferencer ud på Arbejdsglæde TV.

Så hvis du trænger til lidt inspiration, så er her 10 helt fantastiske videoer om arbejdsglæde – både vores egne og andres.

Hvad for en er din favorit?

  1. Thyra Frank: Arbejdsglæde på Plejehjemmet Lotte (fra Arbejdsglæde Live! 2009). Det er meget sjældent at det samme foredrag kan få deltagerne til at grine og græde, men det kan Thyra. Det er morsomt, rørende og drøninspirerende.
  2. Srikumar Rao: De to arbejdsglæde-fælder du skal undgå (fra Arbejdsglæde Live! 2009). Vores suverænt mest sete video, som har inspireret 100.000er af mennesker over hele verden.
  3. Alfred Josefsen: It’s all about people (fra Arbejdsglæde Live! 2010). En af Danmarks dygtigste ledere giver sit fantastiske syn på arbejdsglæde og fortæller hvorfor han sætter glæden først.
  4. Mogens Nørgaard: Tag ikke arbejdet så fandens alvorligt (fra Arbejdsglæde Live! 2011). Mogens holdt sit indlæg i badekåbe og åbnede med et videoklip, hvor han er nøgen. Det sjoveste og suverænt mest provokerende indlæg vi har haft :o)
  5. Lars Kolind: Fremtidens organisation er glad (fra Arbejdsglæde Live! 2010). Få et spændende, og meget struktureret bud på, hvordan fremtidens arbejdspladser bliver.
  6. Dan Pink: The surprising truth about what motivates us. En helt fantastisk tegnet video om hvad der motiverer os.
  7. Daniel Gilbert: The surprising science of happiness? Tror du, du selv ved hvad der gør dig glad? Du tager fejl. Se hvorfor.
  8. Alexander Kjerulf: Don’t be satisfied – be happy. Mit eget foredrag fra TEDx konferencen.
  9. Derek Sivers: How to start a movement. Kun 3 minutter lang. Viser hvordan du kan starte din egen bevægelse.
  10. Colleen Barret: Serving your employees. Sådan sætter en arbejdsplads medarbejderne først – og tjener styrtende med penge på det.

Se mange flere videoer om arbejdsglæde på Arbejdsglæde TV.

Skrevet af alexander

Alexander stiftede Arbejdsglæde nu i 2003 og er en af verdens førende eksperter i emnet. Han har skrevet 5 bøger om arbejdsglæde og holdt hundredevis af foredrag i næsten 50 lande.

Skriv en kommentar