Sådan laver du en filmklub på jobbet

En af de mest fantastiske ting ved internettet er alle de mange sjove, inspirerende, kloge og gratis videoer man kan finde derude. Vi har lavet en liste med 10 af vores favorit-videoer om arbejdsglæde her.

Og de videoer kan du bruge til at skabe mere arbejdsglæde der hvor du arbejder ved at lave en filmklub. Den enkleste løsning er at bruge noget tid på jeres næste afdelingsmøde, projektmøde eller lignende til at se en af videoerne.

Men endnu bedre: Du kunne også starte en filmklub på jobbet og arrangere en serie af filmvisninger, f.eks. hver fredag omkring frokost eller den første mandag i måneden eller hvad der nu passer bedst hos jer.

Her er 5 tips til hvordan I kan lave en filmklub på jobbet.

1: Vælg en rigtig god video
Se videoen selv først, så du ved den holder. Tænk også over, om den indeholder nogle budskaber, der passer godt til jeres situation.

2: Hav popcorn klar
Det er altid godt at servere lidt guf til en film.

3: Check teknikken
Inden folk kommer, så sørg for at videoen virker og at billedet ser godt ud. Og endnu vigtigere: Sørg for at lyden kommer ud i en god kvalitet i lokalet. Folk får meget mere ud af videoen, hvis de tydeligt kan høre hvad der bliver sagt.

4: Giv tid til diskussion bagefter
Forbered 1-2 spørgsmål som folk kan diskutere 2 og 2 eller 3 og 3 bagefter. Gode spørgsmål kan for eksempel være:
Hvad var det bedste i videoen?
Hvad lærte jeg?
Hvordan kan vi overføre det til vores arbejdsplads?

5: Planlæg videoerne lidt frem i tiden og inviter i god tid
Du kan sætte de næste 4 visninger i kalenderen allerede nu og sende invitationer ud, så folk kan planlægge lidt med det.

Kunne det fungere hos jer? Prøv det og fortæl os hvordan det gik.

Skrevet af alexander

Alexander stiftede Arbejdsglæde nu i 2003 og er en af verdens førende eksperter i emnet. Han har skrevet 5 bøger om arbejdsglæde og holdt hundredevis af foredrag i næsten 50 lande.

Skriv en kommentar