Kontorudsmykning til glæde for alle.


Den startede efter sigende i Frankrig i august måned…Post-it krigen, og har sidenhen bredt sig til andre europæiske byer.

Måske havde de en stille periode og derfor lidt tid i overskud, eller også trængte de simpelthen bare til at sprede lidt smil. De ansatte brugte helt almindelige (forskelligfarvede) post-its til at kreere kunst i vinduerne på deres arbejdsplads – og dette til gavn for såvel de ansatte, men også alle forbipasserende. Læs mere om post-it krigen og se flere billeder her Papirspild… måske men ret cool!

Har I lavet noget tilsvarende hos jer vil vi meget gerne høre om det. Vi vil vise at vi også i Danmark kan være super kreative og at der er en masse glade arbejdspladser derude… Send et billede og lidt tekst til: arlette@arbejdsglaedenu.dk og det vil snart være at finde her på bloggen :o)

Hav en fortsat fantastisk dag!

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

Skriv en kommentar