På ét ben i Posten

Det behøver ikke tage lang tid eller koste mange penge at skabe et kreativt arbejdsmiljø. En af vores glade kunder “Post Danmark” har sendt os dette billede.

Vi havde opfordret dem til at lave lidt glade overraskelser på kontoret, og jeg synes I alle skal have glæde af deres virkelig glade idé.

Grith fra Post Danmark fandt en rulle malertape hjemme, og tænkte at den da kunne bruges til at lave en midlertidig hinkerude på gangen. Og tanke blev hurtigt til handling – allerede næste dag var tapen på gulvet . Hinkeruden er nu til glæde og sjov for alle forbipasserende – og faktisk har de fleste kastet sig over den… og det er der da ikke noget at sige til,  det må være meget svært ikke at smile når man hinker ned gennem gangen på kontoret.

Hvem laver hinkerruder i næste uge?

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

Skriv en kommentar