Mandagstip: Spis frokost med en kollega

Mandagstip Photo by Chonesstoc Canva Pro 1200x675px

Mandagstip: Spis frokost med en kollega

Denne uges mandagstip er både simpelt og nemt at udføre (med mindre du arbejder hjemmefra i din enkeltmandsvirksomhed): Invitér en kollega til at spise frokost sammen med dig – eller tag en kaffepause med en kollega.

Gør ikke et stort nummer ud af det, spørg en kollega direkte om vedkommende vil spise frokost med dig – og brug så frokostpausen (kaffepausen) til at tale om noget andet end arbejde.

Det giver endda ekstra gode point hvis du spørger en kollega du ikke kender så godt. Det skaber nemlig gode relationer :o) og gode relationer er med til at øge arbejdsglæden.

Hvem inviterer du til at spise frokost med dig i dag?


Vores mandagstips er enkle, nemme og sjove ting du kan gøre for at øge din og andres arbejdsglæde, og starte ugen på allerbedste vis. Noget man kan gøre på højest 5 minutter. Når du prøver det, skriv en kommentar og lad os vide hvordan det gik.

Se alle vores mandagstips her

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

Skriv en kommentar